Houtvuller producten van WoodFix

Alles wat u nodig heeft om hout te repareren en verkrijgbaar in vele houtkleuren.

Voor zeer snelle, milieuvriendelijke reparaties aan grote gaten, open knoesten, scheuren en kant- of randbeschadigingen hebben we de unieke WoodFix Knoestvuller. Voor kleinere hout reparaties raden we E800 pasta houtvulmiddel aan, deze is waterafstotend en dus zowel binnen als buiten toepasbaar. Moet het hout nog geborsteld worden zoals bij (hard)houten vloeren? Geen probleem, hiervoor hebben we B2 Poeder houtvulmiddel, in combinatie met de verharder een geweldige oplossing. Uiteraard leveren we ook de traditionele houtvuller pasta met fijne textuur, voornamelijk gebruikt voor kleine meubelreparaties.

Knoestvuller

De beste oplossing voor houtreparatie. Het is een flexibele, sterke en duurzame houtvuller. Het is erg makkelijk in gebruik en het resultaat is goed. Of er nu een scheur, een beschadiging of een grote open knoest gerepareerd moet worden.

Lees meer en bekijk de productvideo’s
knoestvuller
E800 pasta

E800 pasta houtvulmiddel

Hoge kwaliteit houtvuller met een uitstekende waterafstotende werking. Perfect voor gebruik buitenshuis.

Lees verder

B2 Poeder houtvulmiddel

Een vulmiddel dat bestand is tegen borstelen. Het poeder houtvulmiddel is geschikt voor reparaties en knoesten met een diepte tot 15mm en kan behandeld worden met beits, lak, olie, verf etc.

Lees verder
B2 poeder houtvulmiddel

Houtvulmiddel pasta

Het traditionele pasta houtvulmiddel dat makkelijk in gebruik is en een economisch alternatief voor concurrerende vulmiddelen.

Lees meer en bekijk de productvideo’s