Wood Mastic B2 poeder houtvulmiddel

Als je zoekt naar een houtvulmiddel dat bestand is tegen borstelen, dan heb je het hierbij gevonden! Het B2 poeder houtvulmiddel van Wood Mastic is de oplossing.

Eén van onze reparatie middelen is het B2 poeder houtvulmiddel. Eenvoudigweg water toevoegen, roeren en je kunt beginnen. Het is mogelijk om kleurpigment toe te voegen, zodat de juiste kleur ontstaat.

Het poeder houtvulmiddel is geschikt voor reparaties en knoesten met een diepte tot 15mm en kan behandeld worden met beits, lak, olie, verf etc. Het poeder is in ongemengde vorm onbeperkt houdbaar. Mix enkel wat je nodig hebt en meng extra wanneer nodig. Op deze manier heb je altijd nieuw vulmiddel en wordt er niets verspild.

Heeft u nog sterker vulmiddel nodig?

Om aan de eisen van extreme fabricage procedures te voldoen, bieden we een speciale verharder aan dat kan worden toegevoegd aan het mengsel. Dit zorgt ervoor dat het zelfs in het hout blijft indien het hard wordt geborsteld en maakt het zeer geschikt voor reparatie van hardhouten vloeren.
De verharder verkort de droogtijd en zorgt ervoor dat de reparatieplek nog beter bestand is tegen onderhoud en druk van bijvoorbeeld schoenen met hakken. Het poeder en de verharder zijn allebei duurzaam en daardoor veilig in gebruik.

Meer informatie? Klik hier
E800 hout reparatie pasta vulmiddelB2 houtreparatie poeder vulmiddel
  • In water oplosbaar

  • Zeer geschikt voor borstel techniek

  • Universeel na te behandelen

  • Onbeperkt houdbaar

  • Snelle droogtijd