Over WoodFix

WoodFix is leverancier van snelle en hoogwaardige houtreparatiemiddelen voor de professionele houtverwerkende industrie in de Benelux. Van de ambachtelijke meubelmaker tot de verhuurder van bekistingen. Daarnaast weet de particulier ons ook steeds vaker te vinden.

Onze producten zijn het resultaat van ruim 20 jaar ontwikkeling vanuit Denemarken.  In samenwerking met Bøgh Consult Denmark biedt WoodFix uw bedrijf een oplossing voor bijna alle reparaties op het gebied van hout. Er zijn diverse oplossingen voor houtreparaties. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze hierin.

No-nonsense, dat is waar WoodFix voor staat.

No-nonsense

Reparaties aan hout die opgaan in het geheel. Eenvoudig, snel, duurzaam en hoogwaardig.

Of het nu gaat om een eiken meubelstuk met open knoest, een scheur in een parketvloer of een beschadigde bekistingsplaat: WoodFix biedt de oplossing voor reparatie aan iedere houten ondergrond, zowel binnen als buiten.

Kan dan alles gerepareerd worden met de producten van WoodFix? Voor zeer complexe houtrotsaneringen verwijzen we u graag naar onze epoxy collega’s. Voor alle overige houtreparaties, bent u bij WoodFix op het juiste adres.

WoodFix legt zich volledig toe op het leveren van houtreparatiemiddelen èn op ondersteuning hiervan. Wij denken graag met u mee bij het vinden van de beste oplossing voor uw houtreparaties.

Minder verspilling van hout, omdat onbruikbaar hout weer bruikbaar wordt. Op deze manier kunnen kosten worden bespaard.

WoodFix, easy & fast wood repair!

Onze klanten

Onze klanten, van professioneel meubelmaker tot verhuurder van bekistingen, werken met hout. Zij zijn werkzaam met hoogwaardige producten, welke vragen om kwalitatieve reparaties.

HOUT

REPARATIE

DUURZAAM

Eerst zien, dan geloven…

Omdat we vinden dat een goed advies erg belangrijk is, biedt WoodFix je de mogelijkheid om onze diverse houtreparatiemiddelen zelf te ervaren. Neem vandaag nog contact met ons op! Dan komen we graag een keer vrijblijvend bij jou op locatie langs voor een demonstratie.

NEEM CONTACT OP